EKONOMİ BÖLÜMÜ
AGÜ'de Oryantasyon Günleri
18 Sep 2019 - 20 Sep 2019
ague-de-oryantasyon-guenleri

Abdullah Gül  Üniversitesi’ne (AGÜ) bu yıl yeni başlayan öğrenciler ile yabancı öğrencilere yönelik Oryantasyon programı düzenlenecektir.

Sümer Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan Oryantasyon Programı, bu yıl gelen yerli ve yabancı öğrencilerin, üniversite ve çevreyle uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla organize edilecektir.

Öğrencilerin çevrelerini tanımalarını, birbirleri ile tanışmalarını sağlayacak bir çok sosyal faaliyetin düzenleneceği programda  öğrencilere üniversitenin misyonu, vizyonu,  akademik ve idari birimler tanıtılacak ve üniversitenin sağladığı olanaklar hakkında bilgiler verilecektir.

Öğrencilerin hem üniversiteye hem de Kayseri’ye uyum sürecini kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştirilecek sosyal faaliyetlerin yanısıra  programda oyunlar, grup çalışmaları, akran rehberliği gibi etkinliklere de yer verilecektir.

TWITTER @agu_econ